Tre inspirerande Instagram-hem

Ett av mina all time favorithem - Hannahperssons! De har en lägenhet och ett sommarhus/stuga och båda är FANTASTISKA. De får liksom till den där casual känslan av att inget är tillrättalagt utan det ser ut som det ser ut, på bild och i verkligheten. Stilen är en skön mix av samtida och gammalt, precis som jag gillare. In och skåda!


Julia Brukroken

Ett annat hem som jag gillar, som också är en ny favorit, är Julia Brukrokens hem. Vet faktiskt inte hur jag hittade till hennes Insta men jag är glad att jag gjorde det. Tycker hennes flöde är så avslappnat. Det är fint och sammanhållet, men lite skevt och stökigt. Som vardagen och livet är. Och precis så är inredningen också. Även här blandas nytt och gammalt, fast mer avskalat och minimalistiskt än hos Hannah Persson ovan. Gå in och kolla vettja, hon har även en blogg som hittas HÄR.


foreningsgatan14
foreningsgatan14

Sista hemmet jag vill tipsa om på Inspirationstagram, som Vanja brukar säga, är Foreningsgatan14. Emelie och Magnus renoverar en tegelvilla från 1910 och det blir MAGI! Som väggfärgen ovan, nej men herregud. SÅ FINT. Får inte måla så mörkt någonstans för Jesper... men fantisera får man ju. Gå in och kolla, de har en underbar trädgård också.

Hur har dagen varit då? Jag var på hemskt humör imorse som jag skrev om HÄR. Det har hållit i sig heeeela dagen, även om eftermiddagen har varit lite bättre. Så trist att må kasst. Orkar ej... Nu ska Jesper och jag i alla fall kolla på 'On the Rocks'. Kanske dyker jag ner i chipspåsen, kanske inte.

Puss. 💖

Gillar

Kommentarer